Українські БпЛА атакували Краснодарський край РФ, Горить аеродром у Єйську

09:09 21 червня 2024 р.

Фото до новини

У ніч на п'ятницю у Краснодарському краї Росії місцеві пабліки повідомили про масовану атаку дронів. В районі аеродрому у Єйську, з якого окупанти активно бомблять Україну, видно пожежу.

Про це повідомляють ТК "Astra", Оперштаб Краснодарського краю, пише DailyLviv.com.

Жителі російського Єйська пишуть у соцмережах про вибухи в небі та публікують кадри, де можна побачити спалахи в небі. Після атаки БПЛА почалася сильна пожежа. 

Місцеві мешканці також повідомляють про роботу протиповітряної оборони.

Читайте також: Уночі дрони атакували три військові аеродроми РФ

Крім того, повідомляється, що понад десять вибухів прогриміло в районі краснодарського селища Афіпський і адигейського селища Яблоновський. Військові Telegram-канали повідомляють про знищення понад 20 дронів. 

Оперштаб Краснодарського краю офіційно повідомив, що одразу кілька муніципалітетів Краснодарського краю зазнали масованої атаки: Темрюкський район, Єйський і Сіверський райони. 

Російська влада зазначила, що атаку безпілотників у Єйському районі відбито. 

"Постраждалих з боку цивільного населення і руйнувань цивільної інфраструктури немає. На місці працюють оперативні спецслужби. Інформація уточнюється, - йдеться у повідомленні".

Читайте також: СБУ знищила мінімум 6 ворожих літаків на аеродромі Морозовськ

Згодом в оперштабі Краснодарського краю повідомили, що БпЛА впав на території Ільського НПЗ на Кубані. За попередніми даними, постраждало двоє людей.

Згодом ТК "Кримський вітер", посилаючись на дані супутникової зйомки, повідомив про пожежу на аеродромі в Єйську.

"Пожежі відмічені в районі будівель біля східного кінця злітно-посадкової смуги. Ці будівлі явно належать до аеродрому, їхнє призначення невідоме", - йдеться у повідомленні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів