Україна заборонила в'їзд іноземцям з Індії, які були там 7 днів

09:55 3 травня 2021 р.

Фото до новини

З 2 травня Уряд ввів обмеження та додаткові умови в’їзду в Україну для громадян, які прибули з Республіки Індія або перебували на її території.

До постанови КМУ від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» внесені зміни  https://is.gd/ZS216C.

Про це повідомила Державна прикордонна служба України, пише Dailylviv

З 00 год. 00 хв. 2 травня 2021 року на період дії карантину прийнятим рішенням забороняється перетин державного кордону на в’їзд в Україну іноземцями та особами без громадянства, які прибули з Республіки Індія або перебували на її території не менше семи днів протягом останніх 14 днів. 

Винятки становлять іноземці та особи без громадянства, які постійно або тимчасово проживають на території України, є подружжям або дітьми громадян України, працівники іноземних дипломатичних представництв та консульських установ, представництв міжнародних організацій, акредитованих в Україні, та члени їх сімей, а також інші категорії іноземців та осіб без громадянства за погодженням з Міністерством закордонних справ.

Крім того, обов’язковій самоізоляції, обсервації підлягають громадяни України, іноземці та особи без громадянства, які постійно або тимчасово проживають на території України, є подружжям або дітьми громадян України, які перетинають державний кордон на в’їзд в Україну та прибули з Республіки Індія або перебували на її території не менше семи днів протягом останніх 14 днів.

У Польщу індійський штам коронавірусу привезли дипломат і його сім'я

У Великдень коронавірус виявили у 69 львів'ян

Львівщина зрівнялася з Києвом за інфікуванням коронавірусом у Великдень

У двох районах Львівщини коронавірус у Великдень не виявили

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів