Укравтодор треба ліквідувати як скомпрометоване підприємство, – кандидат

23:03 8 жовтня 2015 р.

Фото до новини

Укравтодор треба ліквідувати як підприємство, яке цілковито себе скомпрометувало і не виконало тих функцій, які покладали на нього.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 8 жовтня, під час публічних дебатів на тему: «Хто матиме якісні дороги на Львівщині після децентралізації влади?»,  які відбулися у Львівському прес-клубі заявив представник від партії «Громадський рух «Народний контроль» Андрій Стецьків.

- Ліпше створити нову структуру з відповідними повноваженнями, ніж постійно боротися за перерозподіл повноважень, - каже він.

Нагадаємо, що сьогодні, під час дебатів голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка повідомив, що ЛОДА вже півроку переконує Кабмін передати керівництво облавтодором місцевим органам влади.

Проте не всі вважають таку думку доброю. 

-  Мене здивувала інформація про те, що понад півроку керівництво облдержадміністрації наполягає на переданні облавтодору в підпорядкування місцевим органам. І якщо би це зробили, як би воно мало працювати? За останні два роки шляхом оптимізації чисельності облавтодор з 27 філій, коли в кожному районі області була своя структура, зменшився до 19, - повідомив голова ЛОО профспілки працівників транспорту та шляхового господарства Юрій Кривенко.

І дооптимізувалося так, що Кабмін змушений був звільнити все керівництво, проти якого відкрито кримінальні справи за шахрайство.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів