У Залізничному районі Львова працює автоцистерна

11:30 27 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Унаслідок аварійних робіт на водопровідних мережах на вулиці Апостола, вчора було припинено водопостачання на 100 вулицях Залізничного району Львова.

Про це повідомили в четвер, 27 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли, що для виконання аварійних робіт припинено роботу насосної станції «Будзень-3» та спустошено магістральні водогони на вулицях Болбочана й Городоцькій. Однак, після відновлення водопостачання, внаслідок неналежного технічного стану водопроводів, до споживачів району почала поступати вода, забруднена залізом.

Тому з 11.00  у Залізничному районі працюють автоцистерна. А всім споживачам підприємства, які мешкають на цих 100 вулицях, буде проведено перерахунок оплати за водопостачання.

Головний інженер «Львівводоканалу» Анатолій Шимоняк розповів подробиці: «Ми завершили ремонтні роботи о 14-й годині і розпочали процес наповнення та промивки вуличних водопроводів через пожежні гідранти, який тривав до пізньої ночі. Однак, попри всі зусилля, унаслідок неналежного технічного стану водопроводів, до споживачів району почала поступати вода, забруднена залізом. Маємо 95 скарг на неналежну якість води. Від раннього ранку наші аварійні бригади здійснюють промивку водогонів за всіма зафіксованими випадками погіршення якості води і відстежуємо ситуацію. Водночас, із 11.00  працюватиме водовозка на вулиці Городоцькій, 319-317, а потім – на вулицях, звідки надходитиме найбільше скарг»

Як інформував «ЩЛ», частина Львова позбавлена водопостачання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів