У відкритті на Львівщині міжнародних навчань рятувальників візьме участь генсек НАТО

12:00 21 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ZIK/EPA/UPG

Єнс Столтенберг прибуде до України з дводенним візитом.

«Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг 21 вересня прибуде до України з дводенним візитом. повідомили сьогодні, 21 вересня, в Північноатлантичному альянсі, де також розповіли:

«Столтенберг відвідає Київ та Львів. Зокрема, під час візиту генсек НАТО візьме участь у відкритті спільних навчань Україна-НАТО з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій «Україна-2015», які відбуватимуться на Яворівському полігоні у Львівській області.

Крім того, планується, що очільник Альянсу візьме участь у тематичному засіданні РНБО, а також буде підписано документ про створення в Україні представництва НАТО. Під час візиту до України Єнс Столтенберг проведе зустрічі з президентом Петром Порошенко, прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком і спікером парламенту Володимиром Гройсманом». 

Про це розповіли в понеділок на сайті Північноатлантичного альянсу.

Як інформував «ЩЛ», Президент України відкриє сьогодні на Львівщині міжнародні навчання рятувальників, Патрульна поліція Львова попередила в понеділок: «У зв‘язку з приїздом Генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга ‪екіпажі поліції‬ обмежать рух на виїздах вулиць Виговського, Володимира Великого, Стрийської. Прохання до водіїв оминати цей відтинок дороги з 12:30 до 14:00». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів