У тунелі на Львівщині в ДТП важко травмований іноземець

11:49 10 вересня 2021 р.

Фото до новини

Дорожньо-транспортна пригода сталася 9 вересня о 04.10 на автодорозі «Тернопіль-Львів-Рава-Руська» у селі Плугів Золочівського району.

Відділ комунікації поліції Львівської області © Головне управління Національної поліції у Львівській області: https://lv.npu.gov.ua/news/dtp/vnaslidok-dtp-u-tuneli-na-lvivshhini-vazhko-travmovanij-inozemecz-pravooxoronczi-vstanovlyuyut-obstavini-podiji/

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Dailylviv.com.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Volkswagen Passat», 24-річний житель Закарпатської області, не впорався з керуванням і в’їхав у стіну тунелю.

Унаслідок ДТП пасажир автомобіля, 46-річний громадянин Ізраїлю, отримав важкі тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів