У Тухольці вісім вогнеборців ліквідували пожежу в дерев’яному будинку

10:31 12 вересня 2023 р.

Фото до новини

Пожежа спричинила сильне задимлення

Про це інформує ГУ ДСНС Львівщини, пише Dailylviv.com.

Вогнеборці ліквідували пожежу в дерев’яному житловому будинку 11 вересня о 13:24 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в с. Тухолька Стрийського району. 

Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку, розміром 10×8 м.

До місця виклику виїхали пожежні відділення м. Сколе, сел. Славське та оперативна група Стрийського районного управління.

На момент прибуття вогнеборців до місця виклику, вогонь швидко поширився дерев'яними конструкціями і дах житлового будинку був маже повністю охоплений вогнем. Водночас, існувала загроза перекидання вогню на поруч розміщені 2 житлових будинки та господарську будівлю.

Пожежа спричинила сильне задимлення. Вогнеборці включились у спеціальні апарати захисту органів дихання та зору та приступили до проведення робіт з ліквідації займання.

О 14:30 вогнеборці локалізували пожежу, та о 15:00 ліквідували в складі 2-х ланок газодимозахисної служби. Вогнем знищено дах на площі 80 кв.м, перекриття на площі 40кв.м, речі домашнього вжитку на площі 35 кв.м, пошкоджено стіни на площі 25 кв.м.

Врятовано: 3 будівлі. До ліквідації пожежі залучили 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюються.

На Стрийщині у власному будинку згорів 90-річний чоловік

У селі, за 400 метрів від ЄС, загорівся будинок

На Львівщині вночі згорів будинок за 1,5 години

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів