У центральній частині Львова обмежили продаж алкоголю

14:50 3 грудня 2013 р.

Фото до новини

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету прийнято рішення про тимчасове обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива, інформує прес-служба ЛМР.

Відтак, заборона стосується всіх об’єктів торгівлі та закладів ресторанного господарства у центральній частині міста, обмеженій вул. І. Франка, Підвальною, Торговою, просп. Чорновола, вул. Зерновою, Куліша, Городоцькою, Огієнка, Листопадового Чину, Крушельницької, Словацького, Стефаника, Грушевського та Герцена. Термін заборони – з 3 до 8 грудня.

«На підтримку євроінтеграційних процесів місто долучилось до проведення масових акцій. У нас на проспекті Свободи функціонує Євромайдан. Тому з метою безпеки всіх членів мирних зібрань, з метою утримання громадського порядку, ми пропагуємо насамперед загальнолюдські цінності та загальноєвропейські стандарти проведення таких зібрань.
На жаль, на Євромайдані трапляються випадки присутності нетверезої молоді, тому сьогодні виконавчий комітет прийняв рішення про обмеження продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива в центральній частині міста, обмеженій певним колом вулиць.
Ми будемо звертатись до суб’єктів господарювання, щоб вони на цих декілька днів долучалися до акції, обмежили і повністю не продавали алкоголь, слабоалкогольні напої та пиво в центральній частині міста. Щоб, насамперед, зберігати громадський порядок, і для того, щоб показати, що Львів – це дійсно культурна столиця, яка не тільки говорить про євростандарти, але і дотримується їх.
Відтак, якщо хтось фіксуватиме випадки, коли людям продають алкогольні напої, які зразу ж з ними ідуть на наші акції, я дуже прошу, щоб ви піддавали всі ці речі громадському осуду», - зазначила Ірина Кулинич, директор департаменту економічної політики.

Як додала Ірина Кулинич, контроль щодо виконання цього рішення покладено на першого заступника міського голови та начальника Львівського міського управління ГУ МВС України.
«Я вважаю, що підприємці повинні думати не лише про отримання прибутків, але і про суспільство, в якому вони створили свій бізнес і отримують ці прибутки. Тому повинна бути насамперед їхня моральна відповідальність перед суспільством», - зазначила Ірина Кулинич.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів