У Трускавці під час Grand Prix Truskavets авто влетіло в будинок (відео)

17:29 17 квітня 2021 р.

Фото до новини

17 квітня у Трускавці тривають змагання І етапу Чемпіонату України з гірських перегонів «Grand Prix Truskavets». Під час перегонів один з автомобілів на повній швидкості влетів у будинок.


Про це інформує Варто-Галицькі новини, пише Dailylviv.

Автотроща трапилася на перетині вулиць Роксолани та Суховолі. На щастя, під час ДТП ніхто не постраждав. Потрощений перший поверх будинку та автомобіль. На місці події працюють працівники поліції.

18 квітня, змагання ралі «Grand Prix Truskavets» перемістяться на Бухівський перевал біля Східниці. Тут проходитиме ІІ етап Чемпіонату України з гірських перегонів (вільні тренування, кваліфікаційні та залікові підйоми). Урочисте закриття змагань та церемонія нагородження лауреатів та призерів Чемпіонату України з гірських перегонів «Grand Prix Truskavets» відбудеться у Трускавці на площі Незалежності – 18 квітня о 19.00.

Проведення етапу автоперегонів в умовах міста завжди є темою для активного обговорення у Трускавці, адже не всім подобається проведення такого заходу в умовах затишку та спокою курортного міста.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів