У Трускавці - ДТП з п'ятьма потерпілими: серед них - дитина (відео)

10:14 17 серпня 2022 р.

Фото до новини

Унаслідок автозіткнення в Трускавці травмовані п’ятеро осіб, серед яких дворічна дитина – правоохоронці встановлюють обставини події.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 16 серпня о 16.15 на автодорозі «Східниця-Пісочна» у місті Трускавець Дрогобицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Mitsubishi Lancer», 26-річний житель Запорізької області, здійснив зіткнення з мікроавтобусом «Mercedes Benz Vito», яким  керував 40-річний місцевий мешканець.

Внаслідок ДТП отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичного закладу водії обох транспортних засобів та троє пасажирів легковика: дворічний хлопчик, 20-річна жінка та 23-річний чоловік – усі жителі Запорізької області.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють обставини події.

29-річний чоловік, який загинув у ДТП, став донором для 12-річної дитини

Семеро травмованих поблизу Бучача: водії, діти, пасажири

Уродженка рф на Львівщині напідпитку в’їхала в групу пішоходів

Поліція спіймала кілька десятків нетверезих водіїв на дорогах Львівщини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів