У Львові ліквідували пожежу на складі крамниці (відео, оновлено)

10:20 26 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Вогнем знищено товар на площі 80 квадратних метрів.

«25 січня о 21:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на другому поверсі п’ятиповерхової будівлі на вулиці Кягині Ольги, 106 Львові. Займання виникло  в складському приміщенні магазину», – повідомили сьогодні, 26 січня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС, де також розповіли подробиці:

«За п’ять хвилин до місця події за підвищеним номером виклику прибули рятувальники. Пожежа спричинила сильне задимлення у приміщенні. Вогнеборці ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання.

Пожежу ліквідовано о 22:01 в складі трьох ланок газодимозахисної служби. Будівлю, у якій сталося займання, врятували від повного знищення вогнем.

Внаслідок пожежі вогнем знищено спортивний товар на площі 80 квадратних метрів, особисті речі персоналу на площі 80 квадратних метрів, люмінесцентну лампу та 10 метрів електропроводки. Окрім цього, пошкоджено спортивний товар на площі 500 квадратних метрів та стелю і стіни на площі 500 квадратних метрів.

До ліквідації пожежі залучили 23 рятувальників та 6 одиниць спецтехніки.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється».

Раніше про те, що в торговому центрі «Львів» («Новий ЦУМ») на розі вулиць Княгині Ольги й Володимира Великого загорівся склад крамниці «Мегаспорт». повідомили ввечері 25 січня на сторінці громадського об’єднання«Варта-1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували фото з місця події й розповіли: «На другому чи третьому повеpсi п’ятеро пожежників шукають гiдрант. Полiцiя присутня, «швидка» i МНС. Пожежники не можуть виключити електроенергiю, тому ще не можуть погасити».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів