У Сихівському районі Львова ліквідували підтоплення

09:30 21 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Комунальні служби Львова продовжують роботу з розчистки дощоприймачів.

Про це повідомили у вівторок, 21 травня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Через сильний дощ підтоплень не виявлено. Зранку без затримок у русі працює електротранспорт, до усіх будинків міста подається електропостачання. Вночі було кілька обвалів дерев, комунальні служби їх вже розкряжовують».

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Ірина Маруняк зазначила: «Комунальні служби спрацювали, проблем нема. Було два підтоплення на Сихівському районі, виїхала бригада і почистили зверху замулені дощоприймачі, вода стекла. Інформації про підтоплення нема, світло також було скрізь».

«Як повідомили в «Львівелектротрансі», станом на ранок всі трамваї та тролейбуси курсують на маршрутах, затримок у русі електротранспорту через погодні умови немає», – поінформували також у міськраді.

«У Галицькому районі впали три дерева – на вулицях Шота Руставелі й Стрийській.  Вночі їх розкрижили і забрали. На вулиці Тарнавського дерево впало на внутріквартальній дорозі, зараз туди виїжджає бригада і прибере його. На вулиці Хоткевича, 32 у Сихівському районі впало дерево», – розповіла також Ірина Маруняк.

«У Франківському районі провалилась машина на вулиці Робітничій, 4. Це внутріквартальна дорога. Випуск з будинку був не герметичний тому біля будинку підмило дорогу, вона провалилась. Франківська адміністрація зараз працює. Загалом по місту сильних підтоплень нема. Телефонувала до керівництва «Львівобленерго», аварій не було, світло є, нештатних ситуацій нема», – розповіла також директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Ірина Маруняк також зазначила: «На «Гарячій лінії» є 44 звернення мешканців, що течуть дахи, але це можуть бути ливневі труби, які забиті листям, тому може бути перелив води. Зараз комунальники по усіх адресах працюють. Просимо мешканців не паркувати машини під деревами, бо дерева зараз набирають вологи. Ззовні дерево може бути у нормальному стані, а через вітер гілки можуть впасти».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів