У Судані спалахнув Boeing 737 українського лоукостера SkyUp

18:13 15 квітня 2023 р.

Фото до новини

У Судані точаться бої між силовими структурами.

Про це повідомив ТК Astra, пише Dailylviv.com.

"Судан. Спроба перевороту. Обстріл в аеропорту. Заручники. Наші екіпажі та борти. Молимося", — написала стюардеса.

У Судані точаться бої між силовими структурами. Армія підпорядковується військовому уряду, а Сили швидкої підтримки – віце-президенту.

У столиці чути стрілянину та вибухи.

"У зв'язку із загостренням ситуації у столиці Республіки Судан місті Хартум рекомендуємо громадянам України зараз утриматися від поїздок до цієї країни, а тим, хто там перебуває – уникати відвідування районів біля аеропортів, військових баз та урядового кварталу, залишатися у місцях свого проживання", - йдеться у повідомленні прес-служби МЗС України.

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко спростував інформацію про те, що українці потрапили в заручники: “Інформація про захоплення українських заручників не підтверджується. Під час загострення ситуації в міжнародному аеропорту Хартума перебували члени українського авіаційного екіпажу. Цю групу людей вдалося вивезти. Зараз вони перебувають у безпечному місці. Ними опікується український почесний консул в Судані. МЗС та посольство України в Єгипті тримають питання безпеки українських громадян в Судані на особливому контролі”.

Каддафі, Мілошевич, Гбагбо, аль-Башир: чию долю повторить Путін з ордером від МКС

Літак з Португалії до Києва приземлився у Кишиневі

Літак НАТО Boeing E-3A Sentry на польсько-українському прикордонні

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів