У суботу у Львові планують відкрити для проїзду окремі ділянки вулиці Лисенка й проспекту Свободи

13:16 8 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: wikimedia.org

У пріоритетах ЛМР на наступні роки – розширення трамвайних гілок і будівництво чотирьох нових великих автомагістралей.

«Реконструкція проспекту Свободи (від вулиці Академіка Гнатюка до вулиці Вороного) та вулиці Лисенка (від вулиці Заньковецької до вулиці Миклухо-Маклая) триває. Як повідомили в управлінні інженерного господарства, в суботу відкриють для проїзду транспорту вулиці Лисенка на ділянці від вулиці Короленка до вулиці Миклухо-Маклая. Також в суботу буде відкритим для проїзду проспект Свободи від вулиці Гнатюка до вулиці Коперника», – повідомили сьогодні, 8 жовтня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Окрім цього, прокладають велодоріжки в Рясне-1 (від вулиці Величковського до вулиці Ковча) та на проспекті Чорновола (від вулиці Під Дубом до вулиці Липинського). Нагадаємо, з 2006 році у місті відремонтовано понад 110 кілометів доріг.

Серед них – основні магістралі міста: вулиці Стрийська, Липинського, Шевченка, Городоцька, Княгині Ольги, Любінська, Кульпарківська, Личаківська, Зелена й проспект Чорновола. Автентичне покриття бруківкою повернули центральним вулицям – Куліша, Лесі Українки й Січових Стрільців, а також площам Галицькій і Старий Ринок та проспекту Свободи тощо.

Окрім цього, згідно з програмою «Львів 2020», у пріоритетах роботи міської влади на наступні роки є також розширення трамвайних гілок, зокрема нове трамвайне сполучення на Топольну (вулиці Щурата й Мазепи), до стадіону (вулиці Княгині Ольги, Наукова, Вернадського), зі Сахарова до вулиці Коперніка та продовження вулиці Пасічної; будівництво чотирьох нових великих автомагістралей (вулиці Ряшівська, Вернадського, Рясне-2, аеропорт – вулиця Кульпарківська); створення мережі вулиць із заспокоєним рухом тощо. Детальніше з пріоритетами можна ознайомитись на сайті: http://lviv2020.com/.

Загалом у 2015 році районним адміністраціям міста виділили 104 млн. гривень для проведення поточних ремонтів проїжджої частини та тротуарів. Відтак, упродовж року заплановано відремонтувати 180 тисяч квадратних метрів доріг та 60 тисяч квадратних метрів доріг тротуарів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів