У спортивних і фітнесклубах Львова вручають повістки

21:18 7 грудня 2023 р.

Фото до новини

Сьогодні, 7 грудня, у спортивних і фітнесклубах Львова зафіксовано представників ТЦК і СП, які очікують на чоловіків призовного віку для вручення їм повісток.

Про це повідомляють підписники місцевого телеграмканалу Львівич, пише DailyLviv.com.

Зокрема, у торговому центрі "Спартак", що на вулиці Мазепи, на фото зафіксовано представників ТЦК і СП, які біля входу у фітнесклуб "Sport Life" чекають на чоловіків призовного віку.

Як зазначають очевидці, повістки отримують не всі відвідувачі фітнесклубу в "Спартаку". Чоловіків там випускають через чорний хід. 

Повідомляють також про відвідини представниками ТЦК і СП спортивного центру "Євроспорт". Причому туди вони навідалися разом з поліціянтами.

Читайте також: 230 тисяч осіб у Польщі отримають повістки

Раніше телеграмканали повідомляли, що в Дніпрі працівники територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки почали ходити в спортивні клуби для вручення повісток відвідувачам.

Нагадаємо, заступник начальника ЛОВА Максима Козицького Іван Собко відмовився одягати військову форму.

Як повідомляв DailyLviv.com, Верховна Рада розгляне спеціальний законопроєкт. Серед можливих новацій – запровадження "Сертифікату захисника", фактично аналогу військового квитка, в мобільному застосунку "Дія".

Читайте також: На гірськолижному курорті у Львівській області вручають повістки (відео)

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів