У Славуті всі 22 заклади освіти зазнали руйнувань від нічної російської атаки

11:02 25 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Після бомбардування о 4-й ночі 20 людей перебувають у лікарні.

"Славута — мирне місто, в нас немає військових частин, але в 4 годині ночі ми потрапили під бомбардування" — про це повідомив міський голова міста Василь Сидор, інформує Dailylviv.com.

У Славуті наразі немає жодного закладу освіти, якого б не зачепила вибухова хвиля цієї ночі.

"Всі заклади освіти, а у нас їх 22, всі без виключення мають руйнування. І ще багато інших об'єктів: котельні, садочки, інші об'єкти критичної інфраструктури. Щодо постраждалих, то 20 людей у лікарні перебувають, медики надають їм допомогу. Будемо надіятися на покращення. У всіх — різні ступені ураження", — розповів Суспільному міський голова Славути Василь Сидор.

У місті Славута Шепетівського району внаслідок падіння уламків БПЛА пошкоджено 11 багатоквартирних та 9 приватних будинків, два навчальні заклади, адмінбудівля, крамниця і автомобілі.

Також у Славуті та Нетішині вибуховою хвилею пошкоджені приміщення пожежно-рятувальних частин та будівля відділу поліції. Про це повідомив глава МВС України Ігор Клименко.

Жителям Славутської та Нетішинської громад, чиє майно пошкоджено внаслідок вибухових хвиль сьогодні вночі, можуть отримати допомогу на ліквідацію ушкоджень. Про це повідомили у виконавчому комітеті Славутської міськради.

Читайте також:

Всі 11 ударних БпЛА «Shahed-136/131» знищила вночі ППО, - Генштаб ЗСУ

По 11 ударних дронах ППО стріляла в 6 областях, - Повітряні Сили ЗСУ

Тривоги вночі у 14 областях і попередження про них Повітряних сил ЗСУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів