Потужні вибухи і значні пошкодження у Славуті на Хмельниччині

07:04 25 жовтня 2023 р.

Фото до новини

А у Шепетівському районі Хмельницької області уламки збитих російських повітряних цілей впали на території об'єкта критичної інфраструктури.

Про нічні атаки на Хмельниччину повідомили міський голова Славути Василь Сидор і заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, інформує Dailylviv.com.

У Славутській громаді на Хмельниччині є значні пошкодження внаслідок російської атаки, заявив у соціальних мережах міський голова Василь Сидор.

Усі відповідні служби уже працюють над ліквідацією наслідків.

У населеному пункті сьогодні не працюватимуть освітні заклади. 

Детальну інформацію Василь Сидор пообіцяв надати пізніше.

Раніше Василь Сидор закликав містян перебувати в укриттях до окремого повідомлення. Потужні вибухи, попередньо, сталися після відбою.

У Шепетівському районі, внаслідок збиття російських повітряних цілей відбулось їх падіння на території об'єкта критичної інфраструктури. Про це повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін. Вибуховою хвилею пошкоджено нежитлові приміщення, житлові будинки й транспортні засоби. 

Станом на тепер за медичною допомогою до лікарні звернулось 16 мешканців з навколишніх будинків з різними тілесними ушкодженнями.

Читайте також: 

Тривоги вночі у 14 областях і попередження про них Повітряних сил ЗСУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів