У Севастополі палає нафтобаза (відео)

09:30 29 квітня 2023 р.

Фото до новини

Нафтобаза спалахнула вночі, ймовірно, через влучання безпілотника.


Мешканці району бухти Козачої розповідають, що бачили безпілотника перед вибухом. За інформацією ТК Кримський вітер, пише Dailylviv.com, влада Севастополя не евакуюватиме мешканців з району, де вранці, ймовірно через влучення безпілотника, горить нафтобаза, повідомила прес-служба російського губернатора міста.

Зроблять виміри гранично допустимої концентрації шкідливих речовин у повітрі.

Як передають кореспонденти, стовп чорного диму від пожежі на нафтобазі видно за кілька кілометрів від місця займання. Сильного вітру в Севастополі цього ранку немає, тому чорні клуби не розносяться по житлових кварталах.

На дорогах, що ведуть до мікрорайону, виставлені пости поліції, які перевіряють документи у всіх, хто в'їжджає та виїжджає. Паніки на вулицях міста поки що немає.

Про постраждалих місцева влада не повідомляє.

ТК нагадав, що 105 років тому, 29 квітня 1918 року, під патріотичним тиском української більшості екіпажів кораблів Чорноморського Флоту та української громади Севастополя контр-адмірал Михайло Саблін офіційно оголосив увесь Чорноморський флот флотом Української Народної Республіки та наказав урочисто підняти українські прапори.

Увечері того дня зі штабу флоту до Києва було відправлено радіограму: «Брати Київської Центральної Ради! Цього числа Севастопольська фортеця та флот, що у Севастополі, підняли український прапор. Контрадмірал Саблін».

Вибух у Севастопольській бухті (відео, фото - доповнюється)

Біля військово-морської бази росії у Севастополі виявили плаваючий безпілотник з вибухівкою

Укрзалізниця відкрила продаж символічних квитків на перший рейс до Севастополя

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів