У пункті пропуску на Львівщині розпочнуть експеримент

11:05 19 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Уже найближчим часом будуть запроваджені зміни в послідовності здійснення контролю в напрямку виїзду з України не тільки щодо автобусів, а й у пасажирському русі загалом.

Про це повідомили в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області, де також розповіли: «Спочатку це буде експеримент у пункті пропуску «Грушів», а потім таку схему запровадять і в інших пунктах пропуску. Суть експерименту в тому, що спочатку посадові особи прикордонної служби будуть вносити інформацію про осіб і транспортні засоби, які перетинають державний кордон України, а вона автоматично передаватиметься митним органам».

«Це дозволить уникнути дублювання функцій. Окрім того, важливими напрямами пришвидшення пропускних операцій є встановлення систем сканування, що також збільшить можливості виявлення незадекларованих товарів, матиме превентивний ефект у питаннях протидії митним правопорушенням. На сьогодні завершується будівництво та встановлення цих систем в автомобільних пунктах пропуску «Краковець», «Шегині» та «Рава-Руська», – поінформували також в обласному управлінні ДФС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів