У прокуратурі Львівщини запевнили, що задовільнили торік 127 скарг громадян

11:20 8 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

На особистому прийомі в обласній прокуратурі побували торік майже шість тисяч громадян.

«Органи прокуратури Львівської області вживають заходів до об’єктивного, всебічного та своєчасного розгляду звернень та реального поновлення порушених прав громадян – запевнили сьогодні, 8 лютого, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також поінформували:

«Так, у 2015 році прокурорами задоволено 127 скарг громадян, з яких 80 стосувались питань представництва інтересів громадян та держави в суді, ще 43 – досудового розслідування у кримінальних провадженнях.

Водночас, на особистому прийомі у прокуратурі побувало майже шість тисяч громадян. Кожного шостого з них прийнято керівниками місцевих прокуратур.

Також керівництвом апарату прокуратури області проведено 173 прийоми та прийнято майже 400 громадян. Кожного третього прийнято особисто прокурором Львівської області.

Крім цього, прокурорами забезпечується прийом ув’язнених та засуджених осіб в установах пенітенціарної служби області. Так, за результатами 26 виїздів керівництва прокуратури області у виправні колонії та заклади тимчасового тримання прийнято 61 в’язня, з поданням 12 письмових звернень, з яких чотири – прокурором області.

Зазначимо, що загалом торік до органів прокуратури Львівської області надійшло 19,6 тисячі скарг громадян, з яких 10 тисяч розглянуто безпосередньо прокурорами усіх рівнів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів