У ПП на кордоні Україна-Польща буде уповільнений пропуск

11:48 28 вересня 2020 р.

Фото до новини

Прикордонники попередили про можливе уповільнення пропускних операцій у пункті пропуску "Ягодин-Дорогуськ" на україно-польському кордоні.

Уповільнення пропускних операцій пов'язано з технічними роботами в пункті пропуску "Дорогуськ", пише DailyLviv.

Про це повідомили в пресслужбі західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Українські прикордонники посилаються на повідомлення польської сторони, в якому зазначено, що "у вівторок, 29 вересня, з 08.00 по 18.00 за варшавським часом (з 09.00 по 19.00 за київським), буде проводитись технічне обслуговування трансформаторних станцій на автомобільному пункті перетину кордону «Дорогуськ». У зв'язку із зазначеними роботами буде відключено електроенергію. Протягом цього часу існує ймовірність уповільнення процесу оформлення контрольними службами Республіки Польща".
 
Прикордонники просять громадян врахувати цю інформацію під час планування закордонних поїздок та, з метою уникнення накопичення транспортних засобів перед пунктом пропуску «Ягодин», обирати для перетину кордону інші пункти пропуску, які функціонують на українсько-польській ділянці.
 
Нагадуємо, що кордон з Республікою Польща можна перетнути в пунктах пропуску: «Рава-Руська-Гребенне», «Краківець-Корчова», «Шегині-Медика» та «Грушів-Будомєж».



 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів