У нічній пожежі на Львівщині загинули батьки власника будинку

11:40 24 січня 2022 р.

Фото до новини

24 січня о 04:40 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Дрогобич на вул. Підвалля, Дрогобицького району.

Пожежа виникла в квартирі на другому поверсі двоповерхового дерев'яного житлового будинку, критого шифером, розміром 10х10 м. До місця події виїхали вогнеборці 5-ої та 35-ої державних пожежно-рятувальних частин м. Дрогобич та 37-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Стебник. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області, пише Dailylviv.com.

На момент прибуття пожежників до місця виклику увесь дах будинку був охоплений вогнем. Вогнеборці у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору обстежили задимлений будинок. В одній з кімнат було виявлено тіла двох загиблих людей. 

Загиблими виявились батько (1946 року народження)  та мати (рік народження з'ясовують) власника будинку. Також внаслідок пожежі травмовано власника квартири, 37-річного чоловіка, якого з ознаками отруєння продуктами горіння госпіталізовано у Дрогобицьку міську лікарню.

О 05:11 вогнеборці локалізували пожежу, та о 05:44 ліквідували у складі двох ланок газодимозахисної служби. 

Внаслідок пожежі вогонь знищив дах будинку на всій площі, стіни на площі 100 кв. м., речі домашнього вжитку на площі 70 кв.м.,  пошкодив стіни на площі 50 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 17 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Причини та обставини виникнення пожежі встановлюють правоохоронні органи.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів