У міськраді затвердили зміни до бюджету Львова

11:45 22 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 22 листопада, на засіданні виконавчого комітету ЛМР ухвалили рішення «Про зміни до міського бюджету м. Львова на 2019 рік».

Про це повідомили у Львівській міськраді. Директор департаменту фінансової політики Олег Іщук доповів на засіданні виконавчого комітету ЛМР, що цим рішенням передбачено зміни до доходів міського бюджету і до розподілу видатків. Зокрема, додатково пропонуємо включити збільшення видатків для юридичного департаменту на 90 тисяч гривень для забезпечення оплати послуг нотаріуса, і на 600 тисяч гривень для забезпечення оплати витрат на виконання постанов судів, за рахунок зменшення видатків виконавчого комітету.

«Також пропонується перерозподіл видатків на соціальний захист, у сумі 400 тисяч гривень. Це – для збільшення видатків на поховання, одноразову матеріальну допомогу багатодітним сім’ям тощо», – поінформував також Олег Іщук.

Як інформував «ЩЛ», у четвер, 21 листопада, на засіданні сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу «Про внесення змін до міського бюджету Львова на 2019 рік».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів