У міськраді не отримували повідомлень про зараження львів’ян коронавірусом

17:15 20 березня 2020 р.

Фото до новини

Керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції «Covid-19» у Львові Галина Слічна запевнила: «Станом на сьогодні жодного офіційного повідомлення про те, що хтось у Львові є інфікований коронавірусом, немає».

Про це повідомили в п’ятницю, 20 березня, у Львівській міськраді. Керівниця штабу прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції «Covid-19» у Львові Галина Слічна розповіла: «Станом на восьму годину ранку, якщо брати весь період, відколи почали поступати хворі в обласну інфекційну лікарню, облікується 44 пацієнти, серед них восьмеро – діти. Станом на сьогодні 32 пацієнти, серед них – четверо дітей, перебувають у інфекційній лікарні».

«Сім пацієнтів виписані, у них не підтверджений коронавірус, а просто грип. П’ятеро пацієнтів перебувають на амбулаторному лікуванні. З тих пацієнтів 15 – жителі Львова. Станом на сьогодні жодного офіційного повідомлення про те, що хтось у Львові є інфікований коронавірусом, немає. Є лише підозри», – поінформувала також Галина Слічна.

Як інформував «Щоденний Львів», в Україні лабораторно підтвердили 26 випадків «Covid-19».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів