У Маріуполі провели ротацію зведеного загону львівської міліції

19:12 10 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Особовий склад зведеного загону Львівського обласного управління МВС, який охороняв громадський порядок та стратегічно важливі об'єкти міста, повертається додому. Сьогодні їм на зміну прибули їхні колеги.

У Маріуполі відбулася ротація доданих сил львівської міліції. Із закінченням бойового відрядження бійців зведеного загону міліції Львівської області привітав начальник управління громадської безпеки Донецького обласного УМВС Юрій Горустович, який зазначив: «Дякую за сумлінну службу в зоні АТО. Завдяки вашій допомозі не допущено порушень в роботі життєво важливих об'єктів Маріуполя, місто живе спокійним життям».

Своєю чергою, командир загону висловив подяку керівництву главку міліції Донецької області та місцевому населенню за підтримку і сприяння, надане їм під час несення служби. Наказом начальника міліції Донецької області всім бійцям було оголошено подяку.

Співробітники, які  особливо відзначилися, були нагороджені пам'ятними подарунками. На зміну бійцям зведеного загону, що протягом кількох тижнів охороняли спокій громадян приморського міста, прийдуть їхні колеги, яких невдовзі буде задіяно на забезпечення охорони громадського порядку під час проведення місцевих виборів.

Про це повідомили сьогодні, 10 жовтня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів