У Львові з’явився автомат для розповсюдження наліпок Паркуйся правильно

17:58 19 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Перший «наклейкомат» з’явився на розі вулиць Саксаганського й Герцена.

«У Львові з'явився перший «наклейкомат» для боротьби із порушниками правил паркування». Перший автомат для розповсюдження наліпок встановлено біля кільця на проспекті Шевченка (на розі вулиць Саксаганського й Герцена). Наклейки пояснюють водіям, як не можна паркувати свої автомобілі. Таким чином планується вплинути на свідомість порушників. Автомат видає наліпки поштучно. Розмір наліпки – 183х183 мм. Він має антивандальний захист, ведеться відеоспостереження. Також там вказано реквізити, куди можна перерахувати кошти на виготовлення нових наклейок.» Весело буде спостерігати за наклеюванням та здиранням цього нагадування», – повідомили сьогодні, 19 серпня, на сторінці ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували фотографії автомата для розповсюдження наліпок «Паркуйся правильно». Натомість в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1» розповіли в середу:

«Урок правильного паркування. У середмісті Львова встановили антипаркомат - пристрій, який безкоштовно видає спеціальні наліпки. На них заклики до водіїв так залишати своє авто, щоб воно не заважало пішоходам і велосипедистам.

Встановили антипаркомат громадські активісти. Вони удосконалили апарат для видачі паперових рушничків і начинили його наліпками. Обійшлася конструкція у дві тисячі гривень, собівартість однієї наліпки 75 копійок.

Її може взяти будь-хто і наклеїти на неправильно припарковане авто. Встановили пристрій у місці, де є камери відеонагляду, тож певні, що прослужить він довго.

«Йде небайдужа людина, яка бачить неправильно припарковане авто, яке дійсно безглуздо припаковане, бере наклейку і клеїть на цей автомобіль. Але наклейки як бачите містять досить багато тексту, який пропагує правильне паркування, тому його можна клеїти не тільки на автомобілі, а й вдома чи в офісі, оскільки вони базуються на правилах дорожнього руху», – розповів автор ідеї «антипаркомату» Максим Бризіцький».

Про це повідомили сьогодні, 19 серпня, в «Телевізійній службі новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів