У Львові звільнилися 37 екс-бійців «Беркута»

19:35 11 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: unian.ua

Решта колишніх співробітників цього підрозділу перейшли на службу в інші підрозділи обласного управління МВС.

У Львові після розформування спецпідрозділу міліції «Беркуту» та переатестації його співробітників з органів внутрішніх справ звільнилося 37 працівників. Про це повідомила кореспонденту УНІАН начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області Світлана Добровольська. 

За її словами, з майже 300 бійців колишнього «Беркуту» 37 працівників звільнилися з органів внутрішніх справ. Решта колишніх «беркутівців» перейшли на службу в інші підрозділи ГУ МВС України у Львівській області на посади, які їм було запропоновано після проведеної переатестації співробітників спецпідрозділу.

Повідомляючи про це у вівторок, УНІАН нагадує, що 24 лютого близько 100 львівських «беркутівців» на сцені львівського Євромайдану стали на коліна перед громадою міста на знак вибачення за події у Києві, в яких приймали участь бійці «Беркуту», а новий міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розформував спецпідрозділ міліції «Беркут», ухвалив провести атестацію чотирьох тисяч співробітників і створити новий підрозділ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів