У Львові звільнили з органів внутрішніх справ міліціонера, який керував автомобілем нетверезим

09:05 13 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: yak-prosto.com

Звільнено зі займаних посад ще й начальника підрозділу, у якому працював міліціонер, котрий керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, а також його заступника.

Наказом т.в.о. начальника Львівського обласного управління МВС, полковника міліції Руслана Домніцака, працівника Шевченківського райвідділу міліції, котрий керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, звільнено з ОВС. У ніч з 17 на 18 червня у Львові працівники ДАІ зупинили автомобіль ВАЗ- 2109, який рухався з вимкненими фарами. Під час перевірки документів інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп’яніння, що у подальшому підтвердила медекспертиза.

За кермом «дев’ятки» перебував працівник Шевченківського райвідділу міліції. За фактом керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння було проведено службове розслідування.

За результатами розслідування було прийнято рішення: «За грубі порушення  службової дисципліни, Дисциплінарного статуту ОВС України, Присяги працівника ОВС України, що виразились у керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, накласти на працівника Шевченківського райвідділу міліції дисциплінарне стягнення – звільнення з ОВС».

Заступника начальника та начальника підрозділу, у якому працював звільнений міліціонер, тим самим наказом звільнено з займаних посад. Про це повідомили сьогодні, 13 серпня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів