У Львові змінено організацію руху транспорту на вулиці Під Дубом і прилеглих

09:40 25 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

До 14:00 закрито частину вулиці Куліша на ділянці після повороту на проспект Чорновола до вулиці Люльки.

«Сьогодні урочисто відкриють ТЦ «Форум Львів», що розташований на вулиці Під Дубом, 7б. У в’язку з цим, змінено організацію дорожнього руху на прилеглих вулицях», – повідомили сьогодні, 25 вересня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради, де також розповіли:

Для безпеки мешканців, які прийдуть на відкриття ТЦ «Форум Львів», з 08:30 до 14:00 для руху транспорту закрито частину вулиці Куліша на ділянці після повороту на проспект Чорновола до вулицЛюльки. Також вулицею Під Дубом можна проїхати тільки в одному напрямку – з проспекту Чорновола на вулицю Джерельну. 

Спільно з патрульною поліцією виставлені пости біля вулиці Джерельної і обмежено рух транспорту на вулицю Під Дубом у напрямку проспекту Чорновола. Вулицю Під Дубом обмежена для паркування, вона є транзитною, щоб розкинути максимально потік транспорту з проспекту Чорновола до вулиці Джерельної. 

Мешканців просять впродовж дня не паркувати на вулиці Під Дубом свої автомобілі. Також закритий поворот з вулиці Газової на вулицю Цехову у першій половині дня. 

Громадський транспорт оминає закриту ділянку вулиці Куліша через проспект Чорновола. Маршрутки їдуть проспектом Чорновола і через вулицю Люльки виїжджають на вулицю Куліша. Тролейбус №13 курсує без змін. У зв’язку з відкриття торгового центру, водіїв просять у п’ятницю оминати вулиці, прилеглі до ТЦ «Форум Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів