У Львові змінено графік роботи Центру надання адміністративних послуг

16:07 30 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: varianty.net

Як повідомляє у п’ятницю прес-служба міської ради, він також запровадив електронну систему керування чергою.

Прес-служба міської ради повідомляє також сьогодні, 30 травня:

«До уваги мешканців! Змінено графік роботи Центру.

Раніше графік був з 08.00 до 19.00 год. Зараз графік роботи Центру: щоденно – з 09.00 до 18.00 год., два дні до 20.00 год., субота – з 09.00 до 16.00 год.

Графік змінено відповідно до опитування на сайті ЛМР. Станом на сьогодні, опитано 400 людей, 80% – погодилися з новим графіком роботи.

Упродовж 3 років ми працювали з 08.00 до 19.00 год. Спостереження показують, що з 08.00 до 09.00 год. не було більше 2 людей.

Ресурс, який затрачався на обслуговування 1-2 людей, виявився недоцільним. Через Центр надання адміністративних послуг м. Львова надається 217 адміністративних послуг, з яких 59 послуг надаються територіальними підрозділами ЦНАП у кожному районі міста.

Відтепер через Центр надаватимуться послуги дозвільного характеру, які прийматимуться через державного адміністратора, зокрема послуги:

УОІС – 1 послуга – «Надання висновку про погодження місця розташування об’єкта та висновку про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки»;

Управління економіки – 1 послуга – «Надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами»;

УПРтаРЗВ – 3 послуги:

передача земельної ділянки із земель державної або комунальної власності у власність*, постійне користування або оренду** фізичним особам – підприємцям та юридичним особам;

продаж земельної ділянки під приватизованими об’єктами нерухомого майна фізичним особам-підприємцям та юридичним особам;

погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (висновок) фізичним особам – підприємцям та юридичним особам комісією з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою.

дозволи органів державної влади, які надаються через Дозвільний офіс на вул. Весняній, 4.

Заплановано прийом усіх адміністративних послуг у будь-якому із територіальних підрозділів ЦНАП (для зручності мешканців). Окрім того, заплановано залучення до роботи ЦНАП державних органів влади.

Нагадаємо, Центр надання адміністративних послуг знаходиться у приміщенні Львівської міської ради на першому поверсі». 

Начальник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик розповіла також сьогодні, 30 травня, прес-службі міської ради:

«Вже з 26 травня Центр надання адміністративних послуг працює у відремонтованому приміщенні, де для мешканців передбачено максимально комфортні умови. Всі зміни, які ми проводили в Центрі, полягали в тому, щоб мешканці почували себе максимально комфортно, відчували увагу і повагу від міської ради.

Тепер, коли відвідувач зайде в Центр, зможе швидко зорієнтуватися, завдяки розміщенню додаткового ознакування, зони рецепції. Був проведений ремонт приміщень, роботи з комп’ютерною мережею, що пришвидшило процес реєстрації документів і пошуку інформації.

Також у приміщенні Центру надання адміністративних послуг проведено повну заміну меблів. Столи зроблені таким чином, що більша частина робочої площі надається відвідувачу для того, щоб він міг заповнити документи.

Встановлено електронну систему керування чергою, що дозволить відвідувачу, отримавши відповідний талон, дочекатися своєї черги, стежачи за великими моніторами. У зоні рецепції облаштовано 2 робочих місця, що дає можливість залучати або юриста, або додаткову людину, у випадку великого напливу людей.

З метою безпеки, встановлена система відеоспостереження, яка знімає необхідність перебування тут охорони. У ЦНАП облаштовано 10 робочих місць, які підключені до електронної системи.

Також ми збільшили кількість послуг, які може мешканець отримати в Центрі. У перелік послуг включили послуги дозвільного офісу. Представник дозвільного офісу буде перебувати у приміщенні Центру.

В приміщенні також відреставровано вікна. Роботи виконали фахівці GIZ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів