У Львові збиратиме кошти на джип для бійців «Військове таксі»

19:00 18 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/backandalive

Волонтери розповідатимуть своїм пасажирам про проблеми на фронті та незвичайні історії.

Як повідомили в прес-службі облради, 18-20 жовтня волонтери проведуть у Львові акцію «Військове таксі» на підтримку української армії, мета якої зібрати кошти на новий джип для бійців. Її організатори розповіли: «Машини, якими користуються військові на сході України, відрізняться від тих, якими ми з вами їздимо по місту. Вони більш потужні, захищені, краще маневрують. Перевірити це може будь-який львів’янин та гість міста, викликавши «Військове таксі» через сервіс виклику авто «Uklon». 

За кошти, зібрані під час акції «Військове таксі» у Києві, волонтери разом із сервісом виклику авто «Uklon» купили джип для 30-ї окремої механізованої бригади Збройних Сил України. Цей джип «Військове таксі» #wartaxi  невдовзі вирушить в АТО, але з 18 до 20 жовтня у львів’ян є можливість поїздити на ньому разом із волонтерами.

Пасажири нестандартного таксі, а також всі, хто замовить таксі з тегом #wartaxi, допоможуть зібрати кошти на ще одну автівку для військових. Якщо кожен львів’янин або гість міста з 18 до 22 жовтня замовить таксі через мобільний додаток «Uklon» і в полі приміток («уточнення для водія») напише #wartaxi – то сервіс «Uklon» перерахує усю вартість поїздки (без чайових водію) на купівлю авто військовослужбовцям, які зараз знаходяться у зоні АТО.

Акція «Військове таксі» #wartaxi  має на меті висвітлення критичної ситуації на фронті з колісною технікою. В акції візьмуть участь Богдан Масляк з ГО «Допоможи фронту», волонтер-парамедик, майстер спорту по ралі та член екіпажу швидкої «Вітерець» у АТО Галина Алмазова, засновник ГО «Повернись живим» Віталій Дейнега, демобілізований розвідник 53-ї окремої механізованої бригади й волонтер ГО «Повернись живим» Андрій Римарук та інші.

Волонтери розповідатимуть своїм пасажирам про проблеми на фронті та незвичайні історії. Акція проходить у партнерстві з сервісом таксі «Uklon».

«Причина партнерства єдина – цей сервіс з самого початку АТО допоміг різним волонтерським групам на 5,5 млн.гривень і продовжує це робити», - повідомили організатори. Телефон для інформації: (044)338-33-38, (068)500-88-00, Тетяна Ромах

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів