У Львові збудують підземний паркінг

15:15 22 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п’ятницю, 22 березня, Сьогодні, 22 березня, на засідання виконавчого комітету Львівської міської ради погодили надання містобудівних умов та обмежень на будівництво підземного паркінгу, яке включатиме реконструкцію скверу та площі Петрушевича.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради. Керівник її управління інвестицій та проектів Роман Старецький зазначив: «Продовжуємо впевнено рухатися з підготовкою інвестиційного проекту щодо будівництва підземного паркінгу на площі Петрушевича з реконструкцією відповідного простору. Об'єкт є одним із найважливіших інфраструктурних проектів у місті, який покликаний вирішити цілий ряд транспортно-логістичних викликів у місті. На інвестиційному конкурсі чекаємо компанії, які будуть зацікавлені інвестувати в цей проект».

«Згідно з даними детального плану території, транспортного моделювання та містобудівних умов та обмежень, передбачається наступні характеристики підземного паркінгу – не менше двох рівнів; не менше 300 паркомісць. Проект реалізовуватиметься на межі малого транспортного кільця, за 6 хв. пішого ходу до центру міста», – поінформували також у ЛМР.

«Підготовка інвестиційного проекту знаходиться на завершальній стадії. Працює робоча група з підготовки техніко-економічного обґрунтування, ЛКП «Львівавтодор» завершує підготовку технічних досліджень для вихідних умов інвестиційного проекту.
Проект готується до подання на розгляд на сесії міської ради. Після чого, буде оголошено про початок конкурсу на вибір інвестора», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів