У Львові запобігли самогубству

11:15 16 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Небайдужий громадянин допоміг патрульним врятувати чоловіка від самогубства.

Про це повідомили у вівторок, 16 жовтня, в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Цієї суботи, патрульні 3-го батальйону отримали повідомлення, що на даху будівлі на вулиці Городоцькій стоїть чоловік, який, ймовірно, хоче стрибнути вниз. Екіпаж прибув на місце та побачив чоловіка, який сидів на краю будинку».

«Офіцери піднялися на дах та спробували встановити з хлопцем контакт. Той, своєю чергою, попередив – якщо вони підійдуть ближче, то він стрибне. Впродовж тривалого спілкування чоловік так і не пояснив патрульним, чому він хоче вкоротити собі віку», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Згодом на дах піднялися ще офіцери поліції та заявник. Патрульні почали відволікати увагу чоловіка, і в цей час заявник підповз до нього та схопив. Інспектори миттєво відтягнули чоловіка від краю будинку. Патрульні з’ясували дані громадянина – ним виявився 22-річний житель Львівської області. Його передали медикам, а також повідомили родичів», – повідомили також на сторінці управління патрульної поліції Львівської області в інтернет-мережі «Facebook» та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів