У Львові запланували замінити ділянки тепломереж

17:35 25 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lte.lviv.ua

Ремонтні роботи проведуть на вулицях Білоцерківській, Володимира Великого, Городоцькій, Дністерській, Драгана, Княгині Ольги, Лінкольна, Луганській, Науковій, Пасічній, Січових Стрільців, Стефаника, Хмельницького, Черемшини, Шафарика, Щурата та інших.

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», на цьому підприємстві триває ремонтний період з підготовки до нового опалювального сезону. Відповідно до планів ремонтних робіт, на об’єктах теплопостачання буде відремонтовано теплову ізоляцію, проведено капітальний ремонт котлів, електродвигунів різної потужності, хімічна промивка теплообмінників, замінена насосних агрегатів та ін.

Зокрема, у Галицькому РТМ заплановано замінити ділянки теплових мереж на вулицях Білоцерківській, Дністерській, Січових Стрільців Стефаника та інших. Своєю чергою, в Личаківському РТМ заміна трубопроводів відбуватиметься на вулицях Пасічній, Шафарика, Черемшини та інших.

Натомість у Сихівському РТМ проводитиметься заміна теплових мереж від ЦТП №1;13;16;18. Своєю чергою, в Франківському РТМ роботи проводитимуться на вулицях Володимира Великого, Городоцькій, Княгині Ольги й Науковій.

А в Шевченківському РТМ заміна трубопроводів буде проводитися на вулицях Лінкольна Хмельницького, Щурата, та інших. У «Львівтеплоенерго» розповіли:

«Як завжди, кожного року значна робота з підготовки до опалювального сезону припадає на заміну теплових мереж. Труби міняємо на попередньо ізольовані, що забезпечує надійність роботи і зменшує теплові втрати. 

Відповідно до проекту з ЄБРР цього року буде встановлено ІТП у Сихівському районі, та проводитимуться роботи на теплових мережах на вулицях Драгана, Луганській і біля Шувару на Сихові. 

Також проводитимемо ремонт основного і допоміжного обладнання в котельнях і ЦТП: ремонтуватимемо котли, насоси, водопідігрівачі, теплообмінники, обладнання ХВО, будемо проводити ізоляційні роботи та ін.. Усі ремонтні роботи будуть спрямовані на забезпечення надійної і економної роботи об’єктів теплопостачання у новому опалювальному сезоні».

Заплановані роботи з реконструкції та ліквідації підвальних котелень, передбачено будівництво модульних котелень. Проводитимуться ремонтні роботи на найбільших об’єктах теплопостачання Львова – ТЕЦ-1, ТЦ «Північна». 

На балансі у ЛМКП «Львівтеплоенерго» знаходяться: три найбільші джерела теплопостачання Львова – ТЕЦ-1, ТЦ «Північна», ТЦ «Південна», 110 котелень, 132 ЦТП, 72 ІТП та 443 км теплових мереж. Усі ці об’єкти ретельно готуються до роботи в зимовий період.

Про це повідомили сьогодні, 25 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Як інформував «ЩЛ», «Львівтеплоенерго» запланувало замінити в 2015 році 17 кілометрів трубопроводів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів