У 2015 році ЛМКП «Львівтеплоенерго» планує замінити 17 кілометрів трубопроводів

22:25 28 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: lte.lviv.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, зокрема теплові мережі мінятимуть у 2015-му на вулицях Стефаника, Дністерській, Білоцерківській, Січових Стрільців, Науковій, Володимира Великого, Городоцькій, Княгині Ольги, Хмельницького, Золотій, Мазепи, Миколайчука, Пасічній, Шафарика, Стрийській та Енергетичній.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 28 січня, «Щоденному Львову», що цього року ЛМКП «Львівтеплоенерго» запланувало замінити 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру. В повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, у Галицькому РТМ заплановано замінити ділянки теплових мереж на вул. Стефаника, Дністерській, Білоцерківській, Січових Стрільців та інших. У Франківському РТМ роботи проводитимуться на вулицях Науковій, Володимира Великого, Городоцькій, Княгині Ольги.

У Сихівському РТМ проводитиметься заміна теплових мереж від ЦТП №1;13;16;18. У Шевченківському РТМ заміна трубопроводів буде проводитися на вулицях Хмельницького, Золотій, Мазепи, Миколайчука та інших.

У Личаківському РТМ заміна трубопроводів великого діаметру відбуватиметься від ТК-8 до вулиці Пасічної,79, також на вуиці Хлібна-Пасічна та на вулиці Шафарика. Ремонтні бригади Району магістральних теплових мереж проводитимуть заміну великих за діаметром трубопроводів на вулицях Стрийській, Енергетичній, Володимира Великого. У ЛМКП «Львівтеплоенерго» розповіли також:

«Як завжди, кожного року значна робота з підготовки до опалювального сезону припадає на заміну теплових мереж. Цього року, відповідно до сформованого плану ремонтних робіт, заплановано замінити 17 км трубопроводів теплових мереж різного діаметру. 

Труби міняємо на попередньо ізольовані, що забезпечує надійність роботи і зменшує теплові втрати. Згідно з проектом з ЄБРР, цього року буде встановлено 103 ІТП у Сихівському районі та проводитимуть роботи на теплових мережах на вулицях Драгана, Луганській, Науковій, біля «Шувару» на Сихові. 

Також проводитимемо ремонт основного і допоміжного обладнання в котельнях і ЦТП: ремонтуватимемо котли, насоси, водопідігрівачі, теплообмінники, обладнання ХВО, будемо проводити ізоляційні роботи та ін. Усі ремонтні роботи будуть спрямовані на забезпечення надійної і економної роботи об’єктів теплопостачання у новому опалювальному сезоні». 

Нагадаємо, минулого року у Львові було замінено близько 28 км трубопроводів теплових мереж».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів