У Львові запланували громадське обговорення детального плану території

13:20 28 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: inlviv.in.ua

29 січня о 18:00 у «Smart»-бібліотеці на вулиці Професора Ковалика (№1) у Львові розпочнеться громадське слухання проекту детального плану території у районі колишнього кооперативно-садівничого товариства «Тиша» в урочищі Клепарів.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що в рубриці «Проекти детальних планів територій» на офіційному веб-сайті Львівської міської ради в розділі «Місто» оприлюднено проект детального плану території у районі колишнього кооперативно-садівничого товариства «Тиша» в урочищі Клепарів та звіт про стратегічну екологічну оцінку. Підстава розроблення проекту детального плану території –  рішення виконавчого комітету Львівської міської ради №448 від 27 квітня 2018 року.

Як інформував «ЩЛ», управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради на офіційному сайті ради опублікувало проєкт внесення змін до детального плану житлового району «Під Голоском» у Львові (зміна 8), згідно з яким в районі планують звести ще одну житлову багатоповерхівку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів