У Львові закриють автостанцію на площі Двірцевій

11:15 21 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У п'ятницю, 22 березня, закривається в'їзд на автостанцію на площі Двірцевій.

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий повідомив у четвер, 21 березня: «Триває реконструкція площі Двірцевої. Роботи розширюються і з 22 березня фактично розпочинаємо другий етап реконструкції площі».

«У п'ятницю, 22 березня, закривається в'їзд для автомобілів на автостанцію. З 25 березня (понеділок) буде закрито вже саму автостанцію. Відповідно, з 25 березня усі міжнародні рейси будуть відправлятися з парковки біля вокзалу, поруч із зупинкою громадського транспорту. Звідси буть відправлятися автобуси, які курсують в Трускавець і в Моршин. Усі інші автобуси, які зараз курсують до автостанції на площі Двірцевій, будуть перенесені на приміський вокзал», – поінформував також Андрій Білий

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР також зазначив: «Трамваї і міські автобуси курсуватимуть без змін. Відновити роботу автостанції плануємо до кінця цього року. З 26 березня (вівторок) буде перекрито для проїзду частини вулиці Чернівецької. Тобто права частина вулиці буде закрита, а на лівій буде організовано реверсний рух».

Про це повідомили в четвер, 21 березня, в прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів