У Львові закрито на ремонт вулицю Мечникова

10:40 14 грудня 2015 р.

Схема організації руху

Схема організації руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

Трамвай №7 курсує на вулицю Пасічну.

«Як поінформували в управлінні інженерного господарства ЛМР, сьогодні, 14 грудня, на ремонт закривають вулицю Мечникова – на ділянці від вулиці Пекарської до вулиці Шімзерів», – повідомили сьогодні, 14 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Як зазначають у підрядній організації «Онур», роботи з реконструкції вулиці необхідно розпочинати саме зараз, адже мова йде про виконання робіт з будівництва каналізаційного колектора діаметром 2 м, який залягає на глибині до дев’яти метрів. Такі роботи можна виконувати у зимовий період і це дозволить вже весною, після розмерзання грунту, приступити до влаштування дорожнього одягу та трамвайних плит. Роботи з будівництва інженерних мереж буде виконувати субпідрядна спеціалізована компанія «Концерн Київпідземшляхбуд».  За інформацією головного інженера ЛКП «Львівелектротранс» Володимира Коваліва, на час виконання ремонтних робіт трамваї №7 курсуватимуть на вулицю Пасічну. 

Загалом вулицю Мечникова ремонтуватимуть на ділянці від вулиці Личаківської до вулиці Пекарської. Замовник – департамент житлового господарства та інфраструктури. Генпідрядна організації – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів