У Львові загинули під час пожежі 40 шиншил

14:45 31 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.me

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 31 жовтня на вулиці Озерній, 5 вогнем знищено в дерев’яній надбудові до гаражу шиншил.

У прес-службі бласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в п’ятницю, що 31 жовтня о 02:21 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яній надбудові до гаражу розміром 4×3 метрів на вулиці Озерній, 5 у Львові. Вогнем знищено надбудову, господарський інвентар на площі 1 квадратного метра, а також 40 шиншил та 0,2 тонни сіна.

Завдяки діям вогнеборців вдалося врятувати 3 будівлі. Пожежу ліквідовано о 02:50.

Порівняно розгорнутіше повідомила про цю подію львівський сьогодні, 31 жовтня, кореспондент київської «Газети по-українськи» Ольга Швед:

«31 жовтня о 02:21 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у дерев'яній надбудові до гаражу розміром 4×3 м у Львові на вул. Озерній. Вогонь виник у надбудові, де господарі тримали у клітках та розводили хутряних гризунів – шиншил.

Надбудова згоріла разом із тваринами. Крім того, вогонь знищив господарський інвентар та 200 кг сіна. Пожежники, що прибули на місце, ліквідували займання о 02:50 і врятували від вогню ще три господарські будівлі.

«У надбудові розміром приблизно три на чотири метри окрім тварин, господарі тримали сіно, сухий корм, тирсу, тому все швидко спалахнуло. На жаль, сорок тваринок не вдалося врятувати, але вони не згоріли а просто задушилися димом. Жодна не вижила. Господарі були дуже засмучені», – каже cтарший лейтенант Курус Ігор із прес-службі ДСНС Львівщини.

У міліції призначили експертизу та встановлюють причину виникнення пожежі. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Про це повідомляється в п’ятницю в «Газеті по-українськи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів