У Львові загинула під колесами автомобіля пішохід

22:45 7 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/govarta1

У вівторок, 7 серпня, о 21:20 на вулиці Пасічній у Львові сталася смертельна ДТП.

Про це повідомили у вівторок, 7 серпня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з місця ДТП і розповіли: «На Пасічній збили людей, які перебігали вулицю в недозволеному місці. Жінка похилого віку померла на місці ДТП, а хлопця з мамою забрала швидка в лікарню».

Зі слів очевидців: «Швидкість «Лади», яка збила людей, була більше 100 кілометрів за годину, це були перегони двох машин, на той час троє людей (дві жінки й хлопчик) перебігали те перехрестя), «Лада» збила їх і одна зі жінок потрапила під зустрічну машину, яка просто на неї наїхала колесами. Швидка ще пробувала ту жінку реанімувати, але вже було пізно».

Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації повідомили, що 7 серпня о 21:23 водій автомобіля «ВАЗ-2109» зі Львова 1999 року народження здійснив на вулиці Пасічній наїзд на пішоходів, які переходили дорогу в недозволеному місці. Відтак, львів’янка 1948 року народження загинула від отриманих травм на місці події, львів’янка  1985 року народження шпиталізована до 8-ї клінічної лікарні з діагнозом «забійні садна лобної ділянки, закрита травма живота», а львів’янин 2007 року народження шпиталізований до 8-ї клінічної лікарні з діагнозом «важка поєднана травма тіла, закрита травма грудної клітки, закрита травма живота, ЗЧМТ».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів