У Львові заборонять перебування на дитячих і спортивних майданчиках

09:56 1 квітня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні це питання буде розглядати міська комісія з питань ТЕБ і НС. Після затвердження цієї заборони комісією мобільні групи перевірятимуть дотримання цього рішення.

«У кожному районі міста створені мобільні групи, які здійснюють перевірку дотримання правил карантину. Групи працюють з 16 березня і вже складено 38 протоколів на виявлених порушників. До складу групи входять представники поліції, держпродспоживслужби, управління надзвичайних ситуацій.

Найперше мобільні групи перевіряють, чи припинена діяльність тих закладів, які мають бути закриті. На превеликий жаль, є поодинокі випадки, коли такі заклади були відкриті.

Також мобільна група перевіряє дотримання правил карантину всередині магазинів, супермаркетів — тобто тих закладів, яким дозволено працювати. У цих закладах мають бути дезінфекційні засоби, продавці мають бути в масках і рукавичках, і якщо є черга, то покупці мають дотримуватися дистанції 2 м.

Також перевіряють ринки щодо дотримання умов карантину і дотримання заходів безпеки.

Тому закликаю також львів’ян, якщо вони бачать порушення і недотримання правил і умов карантину, телефонуйте на "гарячу лінію", і ми будемо оперативно реагувати. За необхідності ці звернення будемо розглядати у штабі прийняття оперативних рішень в умовах загрози епідемії коронавірусної інфекції COVID-2019 у Львові", — повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

За її словами, 30 березня, у штабі розглядали питання заборони перебування на дитячих і спортивних майданчиках. Сьогодні це питання буде розглядати міська комісія з питань ТЕБ і НС. Після затвердження цієї заборони комісією, мобільні групи перевірятимуть дотримання цього рішення.

Про ц повідомила пресслужба ЛМР.

Сьогодні також тестуватимуть на COVID-19 водіїв приватного громадського транспорту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів