У Львові за участю громадськості перепризначають співробітників ДАІ

13:23 27 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

До складу кадрової комісії обласного управління МВС увійшли представники Дорожнього контролю, ГО «Варта 1», «Рабів до раю не пускають», Антикорупційного комітету та інші.

Відділ зв’язків із громадськістю обласного управління міністерства внутрішніх справ повідомляє сьогодні, 27 березня, що вчора в його приміщенні розпочала роботу кадрова комісія Головного управління МВС України у Львівській області щодо перепризначення на посади працівників ДАІ у зв’язку з організаційно-штатними змінами, яку очолив тимчасовий виконувач обов’язків начальника обласного управління МВС – полковник міліції Сергій Маруняк.

Окрім нього, до складу кадрової комісії увійшли члени колегії, керівники служб та активісти громадських організацій. Серед них – представники Дорожнього контролю, ГО Варта 1, «Рабів до раю не пускають», Антикорупційного комітету та інші. 

Висвітлювати роботу комісії запросили журналістів, котрі тежмали можливість взяти участь у перепризначенні працівників ДАІ. В перший день кадрову комісію пройшли близько 250 сіпвробітників керівного та інспекторського складу Державної автомобільної інспекції Львівщини.

Основними критеріями їх оцінки були відповідність займаній посаді, вміння та бажання працювати у нових умовах та у співпраці з громадськістю, особиста чесність та відсутність стягнень. Полковник міліції Сергій Маруняк зазначив із цього приводу: «Ми повинні розуміти, що тепер усім працівникам міліції, а особливо працівникам Державтоінспекції, доведеться працювати під пильним наглядом громадських організацій. Тому наша робота повинна бутипрозорою.  Громадяни у будь-який момент зможуть перевірити, чи ви дійсно виконали те, що сьогодні обіцяєте  – для цього ми і запросили журналістів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів