У Львові за тиждень зафіксували чотири пожежі рослинності (оновлено)

16:00 4 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Львів’ян застерігають від самовільного спалювання сухої трави й просять бути обережними.

«Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 2 квітня на території міста зафіксовано одну подію, пов’язану із пожежами у природних екосистемах (загоряння сухої трави та чагарнику).  Сталася вона на вулиці Стрийській, 109, (Сихівський район). На відкритій території вогнем знищено суху траву та чагарник площею 0,02 га. Відтак, усіх мешканців застерігають від самовільного спалювання сухої трави і просять бути обережними», – повідомили сьогодні, 4 квітня, «Щоденному Львову» в прес-службі міськради, де також поінформували:

«Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, впродовж останнього тижня у шести районах Львова зафіксовано чотири пожежі, пов’язані із самовільним спалюванням рослинності та 1 пожежу на торфовищах. Натомість пожеж, пов’язаних зі спалюванням побутового сміття у місті не виявлено.

Лідирують у цьому списку Личаківський та Залізничний райони міста, у яких, зокрема, трапилися, відповідно, дві та одна пожежі, пов’язаних із самовільним спалювання рослинності та її залишків, відповідно. А от у Сихівському районі було зафіксовано одну пожежу на торфовищах.  Натомість у Галицькому, Франківському та Шевченківському районах таких пожеж не виявлено. 

Загалом, з початку року у Львові зафіксовано чотири пожежі, пов’язані зі самовільним спалювання рослинності та одну пожежу на торфовищах. І впродовж останнього тижня їх уже зафіксовано чотири. Спостерігається вкрай невтішна ситуація, тому мешканців застерігають від самовільного спалювання рослинності і просять бути обережними».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів