У Львові з 18.00 звітуватиме «Агенція із підготовки подій»

13:00 3 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: marianna.lviv.ua

Зустріч складатиметься з трьох інформаційних блоків.

«3 лютого о 18.00 у Першій Львівській Медіатеці на вулиці Мулярській, 2а відбудеться публічний звіт Львівського комунального підприємства «Агенція із підготовки подій» («Lviv Convention Bureau»)», – повідомили сьогодні, 3 лютого, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Зустріч складатиметься з трьох інформаційних блоків: «Звіт про результати діяльності Lviv Convention Bureau за 2015 рік»; «План діяльності «Lviv Convention Bureau» на 2016 рік»; «Презентація оновленої версії «Lviv Meeting Planers' Guide 2016».  Під час зустрічі буде презентовано статистику національних та міжнародних конференцій, які відбувалися у Львові протягом 2015 року, висвітлено діяльність та місію Почесних Амбасадорів Львова, анонсовано національні та міжнародні виставки ділової гостинності, на яких буде представлено Львів цього року.

Частину зустрічі буде присвячено обговоренню концепції конгрес-центру та плану реалізації проекту. Директор «Lviv Convention Bureau» Ліна Остапчук розповіла: «Lviv Convention Bureau є в структурі Львівської міської ради, тому ми вважаємо, що наша діяльність та звітність повинна бути максимально прозорою та відкритою для громадськості. Окрім того, річний звіт – це гарна нагода, щоб зібратись у ширшому колі професіоналів, обговорити, запропонувати, почути, долучитись до розвитку напрямку ділової гостинності Львова».

Охочих відвідати подію просимо зареєструватися за посиланням: http://bit.ly/1JW33mT. Подія у соціальній мережі «Facebook»: https://www.facebook.com/events/206366823042117/. 

ЛКП «Агенція з підготовки подій» («Lviv Convention Bureau») є підрозділом Львівської міської ради, метою якого є розвиток конференц-індустрії міста та супровід організаторів у проведенні конференцій у Львові. Більше про діяльність можна переглянути на сайті http://lvivconvention.com.ua/ та у мережі «Facebook»: https://www.facebook.com/conventionbureaulviv/?ref=hl».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів