У Львові встановлять ще 26 пандусів і 20 підйомників

17:00 31 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

Депутати Львівської міськради внесли в четвер, 31 жовтня, на пленарному засіданні зміни вдодаток до ухвали «Про затвердження Програми забезпечення доступності житлових приміщень осіб з інвалідністю у кріслах колісних та осіб з порушенням зору 1 групи».

Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «Зокрема, у пункті 1.4 у новій редакції зазначено, що перелік житлових приміщень, які підлягають облаштуванню елементами доступності для осіб з інвалідністю, затверджується щорічно».

Депутат Львівської міської ради Михайло Дідух зазначив: «У 2019 році нам вдалось зрушити з мертвої точки велику проблему, коли люди з обмеженими можливостями не мали змоги вийти за межі своїх домівок. На тепер маємо уже 15 підйомників, більше семи пандусів. А на наступний рік заплановано ще 26 пандусів та 20 підйомників. Ще  дякую управлінню соціального захисту, а також Ярославу Грибальському, який очолює Львівське обласне відділення Українського фонду «Реабілітація інвалідів», який докладає також багато зусиль».

Як інформував «Щоденний Львів», у міськраді опублікували «Перелік житлових приміщень, на які першочергово виділятимуться кошти для облаштування елементами доступності для осіб з інвалідністю у кріслах колісних та осіб з інвалідністю з порушенням зору 1 групи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів