У Львові вшанували артилеристів і воїнів-інженерів

16:50 4 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: asv.gov.ua

У клубі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулися урочистості з нагоди Дня ракетних військ і артилерії та Дня інженерних військ.

На початку урочистостей заступник начальника Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного з навчальної роботи, полковник Олексій Красюк, тепло привітав як нинішніх офіцерів, так і тих, хто вже змінив військовий однострій на цивільний одяг, а також юнаків, які лише здобувають вищу військову освіту, зі святом. Офіцер зазначив: «Завдяки наполегливості керівництва вишу, самовідданості його науково-педагогічних працівників Національна академія сухопутних військ не лише стала кузнею високопрофесійних кадрів для ракетних військ і артилерії та інженерних військ. У скрутні для держави часи саме вони зробили значний внесок для підготовки не лише майбутніх офіцерів, але й мобілізованих військовослужбовців». 

На жаль, під час проведення АТО, не обійшлося без втрат. Загиблих у горнилі неоголошеної війни випускників академії присутні вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до пам’ятного знаку полеглим вихованцям навчального закладу.

Згодом від імені начальника Генерального штабу ЗС України, Командувача Сухопутних військ та начальника Національної академії сухопутних військ кращих військовослужбовців та працівників Збройних Сил України було нагороджено відомчими відзнаками та грамотами, а курсантів – фотографіями біля розгорнутого Бойового прапору навчального закладу.

Із нагоди професійного свята підлеглий особовий склад привітали також заступник начальника факультету ракетних військ і артилерії з навчальної роботи – підп.олковник Олег Метлинський, а також заступник начальника факультету підготовки спеціалістів бойового (оперативного) забезпечення по роботі з особовим складом – підполковник Олександр Юрчук.

Завершилися урочисті заходи святковим концертом за участі виконавців Львова та самодіяльних колективів Академії. Про це повідомили на сайті Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, де також опублікували фоторепортаж з урочистостей.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів