У Львові врізався в дерево автобус

12:00 23 жовтня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

За даними очевидців, водій намагався уникнути на вулиці Зеленій зіткнення з пішоходом, який раптово вибіг на дорогу.

У Львові в дорожньо-транспортній пригоді з рейсовим автобусом постраждали 13 людей.  Як повідомила інформаційній агенції УНІАН керівник прес-служби Головного управління Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, ДТП сталося сьогодні, 23 жовтня, о 09.20 на вулиці Зеленій, 292 у Львові.

«Водій автобуса «Львів – Романів» не впорався з керуванням, в‘їхав у дерево, внаслідок чого автобус перекинувся. З місця події госпіталізовано водія і дванадцятьох пасажирів, з них двоє неповнолітніх», – поінформувала Світлана Добровольська.

Вона також зазначила, що всі обставини ДТП, вік і місце проживання постраждалих наразі встановлюються, інформації про те, чи звернулися за медичною допомогою інші пасажири автобуса, наразі немає. За даними очевидців події, ДТП сталося через те, що водій намагався уникнути зіткнення з пішоходом, який раптово вибіг на дорогу. Внаслідок аварії водія затиснуло кермом, щоб вивільнити його із салону, рятувальникам довелося зрізати кузов автобуса.

Про це повідомили сьогодні, 23 жовтня, в інформаційній агенції УНІАН.

Депутат Львівської міської ради й голова виконкому громадської організації «Варта 1» Ігор Зінкевич розповів на сторінці у «Facebook»  таке:

«23 жовтня о 09:35. Кінець Зеленої. Виїзд зі Львова. Маршрутка влетіла в дерево. Деталі не відомі. Рух ускладнено. Поліція і швидка на місці. Маршрутка 322 Львів-Бібрка-Романів До лікарні госпіталізували водія та 12 пасажирів».

Ігор Зінкевич також опублікував на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», повідомлення Соломії Бернацької, яка розповіла:

«Тільки що була свідком аварії, що сталася на вулиці Зeлeній за мостом біля заводу «Іскра». Водій на всій швидкості врізався у дeрeво. Чeрeз пeрeднє скло вилeтіла жіночка, двeрима притиснуло дeкількох людeй, дужe багато постраждалих, щe одній пані повністю розірвало ногу, водія так і нe змогли дістати з крісла (він прийняв удар на себе). Слава Богу, всі в маршрутці, в якій я була, зрeагували швидко, викликали швидку, відкрили заблоковані двeрі й надали пeршу допомогу постраждалим. Причини ДТП так і нe зрозумі».

А в прес-службі Львівської міськради повідомили в неділю, 23 жовтня, що сьогодні вранці в лікарні Львова госпіталізували 15 постраждалих внаслідок ДТП на вулиці Зеленій автобуса обласного маршруту «Львів-Романів». Зокрема, дванадцятьох – у 8-му лікарню, двох – у дитячу на вулиці Орлика, а одного – в лікарню на вулиці Миколайчука. 

Відомо, що трьох пацієнтів взяли в операційні. Відкрито резерв лікарських засобів, хірургів викликали з дому.

А згодом у прес-службі ЛМР уточнили, що до міських лікарень Львова були доставлені 19 постраждалих унаслідок ДТП автобуса маршруту №252 «Романів-Львів» на вулиці Зеленій. Керівник міського управління охорони здоров'я Володимир Зуб повідомив: «До наших лікарень доставлено 19 осіб. Зокрема: дванадцятьох – у 8-му лікарню, п’ятьох – і лікарню на Миколайчука, а двох – в дитячу лікарню на вулицю Орлика».

За словами Володимира Зуба, 17-річного хлопця госпіталізували в лікарню на вулицю Орлика з переломом великогомілкової кістки з незначним зміщенням. Керівник міського управління охорони здоров'я конкретизував: «Зараз проводиться фіксація, госпіталізується в травматологічне відділення. Дівчинка 16 років, поступила з кровотечею в ділянці гомілки. Зараз проводиться ревізія рани».

За словами Володимира Зуба, у 8-му лікарню госпіталізували 10 постраждалих, з них двох оперують, їх травми важкі, ще двоє лікуються амбулаторно. Натомість у лікарню на вулиці Миколайчука госпіталізовано двох постраждалих, ще двоє зараз проходять там обстеження, а один лікуватиметься – амбулаторно.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів