У Львові впродовж місяця курсуватимуть до «Ензиму» автобуси №18

18:00 29 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Автобуси курсуватимуть наразі до «Ензиму» в тестовому режимі для вивчення пасажиропотоку та доцільності продовження руху маршруту до вулиці Личаківської, 232 на постійній основі.

«Відповідно до протокольного доручення виконавчого комітету ЛМР, департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР підготує наказ щодо продовження в тестовому режимі курсування автобусного маршруту №18 до вулиці Личаківської, 232 (компанія «Ензим»)», – повідомили сьогодні, 29 січня, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також розповіли подробиці:

«Автобуси №18 курсуватимуть до «Ензиму» в тестовому режимі впродовж місяця для вивчення пасажиропотоку та доцільності продовження руху маршруту до вулиці Личаківської, 232 на постійній основі.  Нагадаємо, відповідно до затвердженої схеми руху, автобуси №18 курсують з вулиці Суботівської до вулиці Личаківської (АС-6).

На маршруті, який обслуговує ТзОВ «Фіакр-Львів», курсують 12 автобусів.  За словами начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктора Щира, для того, щоб автобуси №18 на постійний  основі курсували до «Ензиму» зі збереженням існуючих інтервалів руху, на маршрут потрібно додати ще два автобуси». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів