У Львові впродовж дня призупиняють подачу опалення

14:00 12 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: hromadske.volyn.ua

Як зазначають у ЛМКП, за останній тиждень температура зовнішнього повітря вдень була вищою, аніж 10 градусів, тому об’єкти теплопостачання працюють в економному режимі.

«Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», зважаючи на підвищення температури зовнішнього повітря, впродовж дня подачу опалення призупиняють», –повідомили сьогодні, 12 листопада, «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також пояснили:

«Як зазначають в теплопостачальному підприємстві, за останній тиждень температура зовнішнього повітря вдень була вищою, аніж 10 градусів, тому об’єкти теплопостачання працюють в економному режимі, а також впродовж дня призупиняється подача тепла. Подачу опалення відновлюють після 17.00.

У «Львівтеплоенерго» розповіли також: «Кожного року ми призупиняємо подачу опалення в час опалювального сезону, коли піднімається температура зовнішнього повітря. Проте вкотре наголошуємо, що понад 80% житлових будинків мають теплові лічильники. А це дає можливість самим мешканцям корегувати подачу тепла не залежно від теплопостачального підприємства». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів