У Львові впорядковують дорожній рух біля «Магнуса»

16:48 21 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Львові встановлюють на перехресті вулиць Городоцької й Шпитальної турнікети.

Про це повідомили в четвер, 21 березня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Комунальні служби району виконують на перехресті вулиць Городоцької й Шпитальної роботи із встановлення направляючого пішохідного огородження. Роботи проводять на виконання протокольного доручення міської комісії з безпеки дорожнього руху».

Заступник голови Галицької районної адміністрації Роман Гавчак уточнив: «Згідно з рішенням міської комісії з безпеки дорожнього руху від 16 січня 2019 року, сьогодні комунальні служби нашого району проводять роботи із встановлення направляючого пішохідного огородження (турнікетів) на перехресті вул. Городоцька — Шпитальна, від пішохідного переходу до зупинкової кишені, а також між переходами на заокругленні перехрестя».

Провідний фахівець управління транспорту ЛМР, секретар міської комісії з безпеки дорожнього руху Костянтин Баранюк, пояснив: «Мета встановлення пішохідного огородження на цьому перехресті – впорядкувати дорожній рух та убезпечити від ДТП. На цьому перехресті, на пішохідному переході, який є поруч, постійно зупиняються маршрутки, хоча місце для їх зупинки передбачено за кілька метрів далі, де облаштовано зупинкові кишені. Зупинки на розі вулиць Городоцької й Шпитальної були причиною заторів і частих ДТП. Тому встановлення відповідного огородження на цьому перехресті має впорядкувати дорожній рух».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів